
Appareils et accessoires
Lentil Moussaka
Préparation 25min
Total 2h 20min
6 portions
Ingrédients
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
492 kcal /
2064 kJ
Protides
21 g
Lipides
28 g
Glucides
33 g
Fibre
7.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis