Tagliatelle with Porcini Mushrooms
TM6 TM5

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

3.9 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 4 ½ oz fresh porcini mushrooms, sliced
    ou 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 4 oz fresh mushrooms, sliced
  • 1 ¼ tsp salt, divided
  • 43 oz water
  • 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1750.8 kJ / 418.5 kcal
Protides
11.6 g
Glucides
58.6 g
Lipides
15.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Fibre
3.1 g
Sodium
751.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives