
Appareils et accessoires
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Préparation 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Infos nut. par 1 portion
Calories
283.2 kcal /
1184.8 kJ
Protides
10.6 g
Lipides
11.6 g
Glucides
31.3 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Sodium
44.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Midweek Meals
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis