Appareils et accessoires
Prawn and saffron risotto
Préparation 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
647.1 mg
Protides
20.5 g
Calories
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
81.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Salmon and fennel risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken cacciatore
50min
Crab linguine
30min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Pork fillet with mustard
35min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min