Versions compatibles
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Protides
- 19.8 g
- Glucides
- 9.3 g
- Lipides
- 25.7 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 764.6 mg
Recettes alternatives
Smoked trout pâté
3h 15min
Fish stock
35 min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Russian beetroot salad
1h 10min
Goi muc (squid salad)
45min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Warm wasabi potato salad
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Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Chicken liver pâté
2h 20 min
Broccoli and blue cheese soup
25min