Risotto with zucchini and prawns
TM6 TM5 TM31

Risotto with zucchini and prawns

4.1 (78 évaluations )

Ingrédients

  • 12 - 16 raw prawns, heads and tails intact
  • 50 g olive oil
  • 1000 g water
  • 200 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 320 g Arborio rice
  • 100 g dry white wine
  • 1 tsp salt
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 1 tbsp lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2399.3 kJ / 571.3 kcal
Protides
21.9 g
Glucides
65.8 g
Lipides
23.7 g
Graisses saturées
8.9 g
Fibre
3.3 g
Sodium
839.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives