Risotto with lemon, thyme and feta
TM6 TM5 TM31

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 (55 évaluations )

Ingrédients

  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
  • 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • salt, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2008.3 kJ / 478 kcal
Protides
11.8 g
Glucides
65.2 g
Lipides
17.3 g
Graisses saturées
9.6 g
Fibre
2.8 g
Sodium
851.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives