Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 18.1 g
- Lipides
- 15.3 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 1035.2 mg
Recettes alternatives
Chicken and sweet corn soup
30min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pea and ham soup
2h 20min
Hearty seafood chowder
1h
Mystery soup
45min
Hearty seafood chowder
45min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Mushroom soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cream of mushroom soup
20min