Appareils et accessoires
Asparagus risotto
Préparation 10min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
295.4 mg
Protides
15.8 g
Calories
2715.2 kJ /
649 kcal
Lipides
23 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto verde
45min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Asparagus and saffron risotto
35min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Beetroot risotto
35min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Rice salad
1h
Classic mushroom risotto
30min