Beetroot risotto
TM6 TM5

Beetroot risotto

3.7 (74 évaluations )

Ingrédients

  • 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
  • 150 g red onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 20 g balsamic vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • goats cheese, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1531.5 kJ / 364.6 kcal
Protides
9.8 g
Glucides
68.1 g
Lipides
3.3 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
5.5 g
Sodium
140.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives