Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protides
- 3.3 g
- Glucides
- 16.6 g
- Lipides
- 8.4 g
- Fibre
- 2.9 g
Recettes alternatives
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Savoury tofu quiche
1h 30 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Baked beans
13h 25min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Spinach and feta galette
1h 50min
Leek quiche
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min