Mushroom stroganoff

Mushroom stroganoff

4.4 315 évaluations
Préparation 10min
Total 20min
6 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • oil
    40 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    3 tsp
  • tomato paste
    50 g
  • white wine
    40 g
  • plain flour
    2 tsp
  • paprika
    1 tsp
  • lemon juice
    20 g
  • fresh portobello mushrooms cut into slices (1 cm)
    4
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • fresh shiitake mushrooms cut into quarters
    100 g
  • sour cream
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
    2 - 3 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 160.1 kcal / 672.6 kJ
Protides 4.3 g
Lipides 13.4 g
Glucides 4 g
Fibre 3.9 g
Graisses saturées 5.1 g
Sodium 434.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...