Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
TM6 TM5 TM31

Sweet potato, parsnip and broccoli frittata

3.6 ( 72 évaluations )

Ingrédients

  • olive oil for greasing
  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 200 g sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 250 g broccoli cut into florets
  • 1 parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 8 eggs
  • 60 g wholegrain mustard
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 60 g milk

Infos nut.
par 1 portion
Calories
183.3 kcal / 770 kJ
Protides
14.7 g
Lipides
10.4 g
Glucides
6.5 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
672.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives