Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herb butter
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into thirds
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g unsalted butter
- 2500 - 2800 g whole chicken
Stuffed chicken and rice
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 150 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 150 g frozen spinach
- 300 g basmati rice
- 800 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g soy sauce
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g dry Marsala wine
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4955.9 kJ / 1180 kcal
- Protides
- 123.5 g
- Glucides
- 42.4 g
- Lipides
- 54.4 g
- Graisses saturées
- 20.6 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodium
- 2929 mg
Recettes alternatives
Pork fillet with mustard
35 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chocolate mousse soufflés
55min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min