Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protides
- 52.3 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1147.1 mg
Recettes alternatives
Garlic prawns
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Five spice chicken with asparagus and pea salad
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Chorizo and squid stew (TM5)
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Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
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Baked masala fish
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Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
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Prawn wontons
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Asian-style mussels
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Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
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Coconut turmeric fish curry
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Teriyaki chicken thighs
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Coconut fish curry
1h 10min