Lamb shanks with risoni and feta

Lamb shanks with risoni and feta

4.6 85 évaluations
Préparation 30min
Total 3h 50min
6 portions

Ingrédients

Lamb shanks
  • olive oil plus extra for frying
    20 g
  • salt plus extra for seasoning
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    1 tsp
  • lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith
    3 pieces
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • garlic cloves
    4
  • eschalots (approx. 50 g)
    2
  • dry white wine
    130 g
  • tomato passata
    700 g
  • water
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • tomato paste
    50 g
  • lamb shanks
    6
  • plain flour
    100 g
  • carrot cut into pieces (1-2 cm)
    200 g
  • zucchini cut into pieces (1-2 cm)
    200 g
  • pitted green Sicilian olives
    100 g
  • dried risoni pasta
    220 g
Feta topping
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • olive oil
    30 g
  • lemon juice
    20 g
  • feta cheese cut into cubes (2 cm)
    200 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 702 kcal / 2948.4 kJ
Protides 42.9 g
Lipides 34.3 g
Glucides 51.7 g
Fibre 8.8 g
Graisses saturées 11.2 g
Sodium 1593.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...