
Appareils et accessoires
Cranberry and Camembert stuffed chicken
Préparation 25min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Cranberry pesto stuffing
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 30 g)½
-
butter20 g
-
dried cranberries50 g
-
raw hazelnuts30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
Camembert cheese cut into quarters150 g
Chicken, potatoes and mustard sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 60 g)½
-
fresh chives cut into quarters10
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
small potatoes well-washed and cut into pieces (3-4cm)6
-
skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)3
-
fresh green beans trimmed150 - 200 g
-
dry white wine20 g
-
plain flour2 tbsp
-
English mustard3 tsp
-
ground horseradish2 tsp
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
Infos nut. par 1 portion
Calories
483 kcal /
2028.7 kJ
Protides
54.5 g
Lipides
18.6 g
Glucides
22.2 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Sodium
706.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

All-in-one meals
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande