Lamb cutlets with spinach and pea purée
TM31 TM5 TM6

Lamb cutlets with spinach and pea purée

4.8 (41 évaluations )

Ingrédients

  • 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
  • ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
  • 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
  • 120 g red wine
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 10 g pickled capers, drained
  • 2 garlic cloves
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 1 sprig fresh basil, leaves only
  • 500 g water, plus extra for cooking
  • 450 g frozen peas
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 120 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 tsp unsalted butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2362 kJ / 562.5 kcal
Protides
35.8 g
Glucides
11.1 g
Lipides
40.5 g
Graisses saturées
16 g
Fibre
8.5 g
Sodium
641.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives