Disque cuisson Thermomix® requis

Afin de réaliser cette recette, vous avez besoin du Disque cuisson Thermomix®. En savoir plus

Hearty seafood chowder
TM6 TM5

Hearty seafood chowder

4.5 ( 78 évaluations )

Ingrédients

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
  • ½ bunch fresh chives cut into thirds
  • 1 brown onion cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 200 g carrot cut into pieces (2-3 cm)
  • 80 g celery cut into pieces (2-3 cm)
  • 130 g unsalted butter
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh thyme leaves only
  • 50 g plain flour
  • 100 g white wine
  • 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 500 g fish stock
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 200 g firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
  • Tabasco® sauce to taste (optional)
  • 150 g large raw prawns peeled and deveined
  • 150 g scallops
  • 100 g smoked salmon cut into pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
596.2 kcal / 2503.9 kJ
Protides
33 g
Lipides
40.1 g
Glucides
24.5 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
24.2 g
Sodium
1558.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives