Versions compatibles
Braised cabbage and leek with steamed salmon
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protides
- 29.5 g
- Glucides
- 4.2 g
- Lipides
- 32.7 g
- Graisses saturées
- 11.1 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 631 mg
Recettes alternatives
Chicken chasseur
1h 50min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Simple steamed salmon
30min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Steamed fish with green mash
50min