Appareils et accessoires
Scallops with pea purée
Préparation 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2644.6 mg
Protides
62.6 g
Calories
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Lipides
38.1 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
18.7 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dinner for two
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Romesco dip
10min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Wasabi mayonnaise
10min
Oysters Mignonette
5min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Steak tartare
10min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Smoked salmon mousse
5min