Scallops with pea purée
TM6

Scallops with pea purée

4.8 (97 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g eschalots, cut into halves
  • 10 g unsalted butter
  • 75 g pouring (whipping) cream
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 225 g frozen green peas
  • ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
  • 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
  • 8 scallops, roe removed
  • ground black pepper, to season
  • balsamic glaze, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2805.3 kJ / 667.9 kcal
Protides
62.6 g
Glucides
16.1 g
Lipides
38.1 g
Graisses saturées
18.7 g
Fibre
6.8 g
Sodium
2644.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives