Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables

Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables

4.3 27 évaluations
Préparation 15min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

Macadamia cream
  • sourdough bread cut into pieces
    50 g
  • milk
    175 g
  • extra virgin olive oil
    35 g
  • macadamia nuts toasted
    150 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • lemon zested and juiced
    1
  • apple cider vinegar
    50 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
Spring vegetables
  • water
    500 g
  • sea salt
    1 tsp
  • green beans trimmed
    200 g
  • asparagus trimmed
    2 bunches
  • fresh green peas
    250 g
  • fresh mint leaves only, roughly chopped
    2 sprigs
Crispy-skinned snapper
  • salted butter
    100 g
  • snapper fillets, skin on
    6
  • sea salt flakes to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    4 tbsp
  • lemon juice only
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 679.7 kcal / 2854.6 kJ
Protides 31.9 g
Lipides 53.8 g
Glucides 14 g
Fibre 8.4 g
Graisses saturées 14.9 g
Sodium 1510.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...