Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
TM5 TM6

Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

4.7 (16 évaluations )

Ingrédients

Cauliflower purée

  • 500 g cauliflower, broken into florets
  • 50 g butter
  • 70 g quark (see Tips)
  • sea salt, to taste (see Tips)
  • ground black pepper, to taste

Mountain pepperberry crumbed cutlets

  • 130 g sourdough bread, torn into pieces
  • 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
  • ¼ tsp sea salt (see Tips)
  • 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
  • 1 egg
  • 8 lamb cutlets
  • 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
  • spinach pesto, to serve (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2082.6 kJ / 495.9 kcal
Protides
23.5 g
Glucides
23 g
Lipides
33.6 g
Fibre
5.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives