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Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protides
- 45.2 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Recettes alternatives
Buffalo chicken wings
45min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
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Lamb rack with port sauce and parsnip purée
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Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
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Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Café de Paris butter
25min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Lamb cutlets with spinach and pea purée
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Grilled potato salad with pangrattato
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