Versions compatibles
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Protides
- 37.4 g
- Glucides
- 27.5 g
- Lipides
- 12.9 g
- Graisses saturées
- 2.9 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1058.3 mg
Recettes alternatives
Prawn and chicken laksa
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Citrus seafood salad
1h
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Sicilian prawn salad
40min
Layered lamb curry
1h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Scallops with pea purée
25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut turmeric fish curry
40min