![Five spice duck with mushrooms and Asian greens Five spice duck with mushrooms and Asian greens](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2946825E-39C9-48CB-961D-159D78A883B1/Derivates/db5c00826724aef61426718919b089858d4b7fec.jpg)
Versions compatibles
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Protides
- 37.4 g
- Glucides
- 27.5 g
- Lipides
- 12.9 g
- Graisses saturées
- 2.9 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1058.3 mg
Recettes alternatives
Prawn and chicken laksa
40min
Garlic prawns
25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Tom kha prawns
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Fish with ginger lime sauce
35min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Asian-style mussels
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Thai red pork curry
35min
Prawn and mushroom crepes
50min