Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad

Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad

4.1 21 évaluations
Préparation 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mint leaves
    12
  • natural yoghurt
    200 g
  • ground cumin plus extra for sprinkling
    ¼ tsp
  • ground smoked paprika plus extra for sprinkling
    ¼ tsp
  • salt plus extra for sprinkling
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra for sprinkling
    2 pinches
  • water
    500 g
  • pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
    400 g
  • oil
    1 tbsp
  • lamb cutlets trimmed (see Tip)
    8
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • baby pickled capers
    1 tbsp
  • cherry tomatoes cut into halves
    12
  • avocado flesh only, cut into pieces
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 404 kcal / 1697 kJ
Protides 20.6 g
Lipides 29.7 g
Glucides 10 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 6.8 g
Sodium 303.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...