Versions compatibles
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- 12 fresh mint leaves
- 200 g natural yoghurt
- ¼ tsp ground cumin, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp ground smoked paprika, plus extra for sprinkling
- 2 pinches salt, plus extra for sprinkling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 500 g water
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 tbsp oil
- 8 lamb cutlets, trimmed (see Tip)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp baby pickled capers
- 12 cherry tomatoes, cut into halves
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1697 kJ / 404 kcal
- Protides
- 20.6 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 29.7 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 303.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Caprese hasselback chicken
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Layered lamb curry
1h
Beef stroganoff
35 min
Beef "Burgundy"
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken pesto pasta
30 min