Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 21.5 g
- Lipides
- 59.5 g
- Graisses saturées
- 38.2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 1223.8 mg
Recettes alternatives
Prawn noodle curry
10min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Hearty seafood chowder
1h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Prawn and mushroom crepes
50min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Seafood and corn chowder
40min
Cream of mushroom soup
20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min