Hearty seafood chowder
TM6 TM5 TM31

Hearty seafood chowder

4.8 (470 évaluations )

Ingrédients

  • fresh flat-leaf parsley, for garnishing
  • ½ bunch fresh chives, cut into thirds
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 200 g unsalted butter
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh thyme, leaves only
  • 50 g plain flour
  • 150 g white wine
  • 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 200 g fish stock (see Tip)
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • Tabasco® sauce, to taste (optional)
  • 150 g large raw prawns, peeled and deveined
  • 150 g scallops
  • 100 g smoked salmon, cut into pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3256.4 kJ / 775.3 kcal
Protides
36.7 g
Glucides
21.5 g
Lipides
59.5 g
Graisses saturées
38.2 g
Fibre
7.8 g
Sodium
1223.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives