Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protides
- 35 g
- Glucides
- 8.9 g
- Lipides
- 38.8 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1315.8 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon niçoise salad
35 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Steamed fish with green mash
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min