Appareils et accessoires
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Préparation 10min
Total 55min
2 portions
Ingrédients
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
62 g
Calories
3631.5 kJ /
868 kcal
Lipides
55 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Minestrone
45min
Pineapple Parcels
1h
Bloody Mary Soup
25min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Tarte Bourguignonne
1h 30min