Peas and jamon
TM6 TM5 TM31

Peas and jamon

4.8 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
  • 600 g water
  • 500 g shelled peas (see Tips)
  • 200 g shelled broad beans (see Tips)
  • 2 eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 120 g jamon, cut into slices (1 cm), then diced
  • 40 g fino sherry (see Tips)
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt, to taste
  • ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
  • 4 sprigs fresh mint, leaves only

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1070 kJ / 254.7 kcal
Protides
13.7 g
Glucides
8.3 g
Lipides
17.1 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
7.6 g
Sodium
846.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives