Appareils et accessoires
Ukrainian dressed herrings
Préparation 20min
Total 1h
6 portion
Ingrédients
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3685 mg
Protides
24.3 g
Calories
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Lipides
36.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ukrainian cuisine
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp and Crab Stack
25min
Grisons Barley Soup
55min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Floating Islands
40min
Peas with ham
30min
Russian salad
1h 15min
Peas and jamon
40min
Chopped Liver
1h
Tuna empanada
1h 20min
Floating islands
40min
Mini Frittatas
35min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min