Prawn saganaki with feta

Prawn saganaki with feta

4.4 323 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • sugar
    1 tsp
  • water
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • fresh mint leaves
    5
  • medium raw prawns peeled, with tails intact
    24
  • feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
    1 sprig

Infos nut. par 1 portion

Calories 408.5 kcal / 1716.3 kJ
Protides 34.9 g
Lipides 26.4 g
Glucides 6.4 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 9.2 g
Sodium 1580.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...