
Appareils et accessoires
Sunny gazpacho
Préparation 25min
Total 25min
8 portions
Ingrédients
-
sourdough bread cut into slices100 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 tsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
sherry vinegar plus extra to season50 g
-
heirloom yellow tomatoes600 g
-
yellow capsicum cut into halves and deseeded1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into pieces1
-
white onion20 g
-
water100 g
-
ice cubes100 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
white pepper plus extra to season½ tsp
Assembly
-
smoked paprika for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing1
-
garlic flowers for garnishing (optional)
-
fresh chives for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
202.2 kcal /
846.2 kJ
Protides
2.9 g
Lipides
15.5 g
Glucides
14.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2.4 g
Sodium
373.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande