Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protides
- 23.3 g
- Glucides
- 36.1 g
- Lipides
- 14.2 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 31.6 g
- Sodium
- 568 mg
Recettes alternatives
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Stuffed butternut pumpkin with feta
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"Spaghetti" with spinach and mint pesto
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Thai tofu and sweet potato cakes
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Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
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Beetroot soup with herb dumplings
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Warming amaranth porridge
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Eggplant with burghul
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Eggplant rotolo
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Lentil hotpot
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Roasted pumpkin and quinoa risotto
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