
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 cm de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- ½ - 1 c. à soupe de pâte de curry thaï jaune (selon la force piquante désirée)
- 200 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 2 c. à soupe sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 200 g de courgette coupée en rondelles d'1 cm
- 1 poivron rouge en lanières fines
- 100 g de pousses de bambou en conserve (facultatif)
- 800 g de crevettes crues, décortiquées (fraîches ou surgelées et décongelées)
- ½ bouquet de coriandre fraîche ciselé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 375 kcal / 1575 kJ
- Protein
- 46 g
- Fat
- 16 g
- Carbohydrates
- 11 g