Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Protides
- 27.8 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 6.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 900.7 mg
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Beef Burgundy
1h 45min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken cacciatore
50min
Beef "Burgundy"
40min