Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protides
- 31.7 g
- Glucides
- 26.5 g
- Lipides
- 14.4 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 907.8 mg
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Guinness beef pies
2h 15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Curry lamb cutlets
1h
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Baked pumpkin and beef stew
3h