
Appareils et accessoires
Lamb spezzatino
Préparation 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)70 g
-
lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper750 g
-
carrots cut into slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut into slices (1-2 cm)2
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
491.4 kcal /
2064 kJ
Protides
43.9 g
Lipides
23.4 g
Glucides
13 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
7.8 g
Sodium
823.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Budget friendly Italian
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande