Lamb spezzatino

Lamb spezzatino

4.4 77 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 45min
4 portions

Ingrédients

  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fresh sage leaves only
    1 sprig
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)
    70 g
  • lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
    750 g
  • carrots cut into slices (1-2 cm)
    2
  • celery stalks cut into slices (1-2 cm)
    2
  • Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    200 g
  • water
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 491.4 kcal / 2064 kJ
Protides 43.9 g
Lipides 23.4 g
Glucides 13 g
Fibre 10.7 g
Graisses saturées 7.8 g
Sodium 823.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...