Beef spezzatino

Beef spezzatino

4.3 47 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 45min
2 portions

Ingrédients

  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh sage leaves
    2 - 3
  • brown onion cut into halves
    ½
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • bacon cut into cubes (3 cm)
    40 g
  • beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)
    450 g
  • salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • carrot cut into slices (1-2 cm)
    1
  • celery stalk cut into slices (1-2 cm)
    1
  • Meat stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • canned diced tomatoes
    200 g
  • dry white wine
    100 g
  • water
    50 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 558.7 kcal / 2337.4 kJ
Protides 53.4 g
Lipides 29.1 g
Glucides 13.3 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 8.6 g
Sodium 984.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...