
Appareils et accessoires
Pork in creamy Marsala wine sauce
Préparation 20min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
662.1 kcal /
2780.6 kJ
Protides
51.2 g
Lipides
45 g
Glucides
8.7 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
29.9 g
Sodium
653.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande