Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 14.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 316 mg
Recettes alternatives
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Beef "Burgundy"
40min
Meat stock paste
45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Chorizo and chicken pasta
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Beef ragu
1h 25min