Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 14.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 316 mg
Recettes alternatives
Lamb spezzatino
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Layered lamb curry
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Lamb and feta meatballs
30min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef ragu
1h 25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min