Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Halibut and Potatoes with Tomato Sauce

4.5 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 28 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 24 - 42 oz halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
    ou 24 - 42 oz firm white fish fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
  • ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 5 oz onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz white wine (optionnel)
  • 15 oz tomatoes, cut into pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1484.7 kJ / 354.9 kcal
Protides
35.7 g
Glucides
32.8 g
Lipides
9.5 g
Graisses saturées
1.8 g
Fibre
4.7 g
Sodium
341.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives