
Appareils et accessoires
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
Préparation 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
lemons preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)1 - 2
-
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed7 oz
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water18 oz
-
potatoes peeled, sliced (⅛ in. thick)14 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
412 kcal /
1721 kJ
Protides
33 g
Lipides
22 g
Glucides
19 g
Fibre
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis