Versions compatibles
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 18 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to taste
- 21 oz potatoes, cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)
- ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 1 lemon, preferably organic
- 4 fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 3 ½ oz shallots, halved
- 10 ½ oz button mushrooms, sliced
- 2 oz dry white wine
- 2 oz cream
-
7
oz spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
ou 7 oz cream cheese, in pieces - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5201.9 kJ / 1243.3 kcal
- Protides
- 99.2 g
- Glucides
- 35.6 g
- Lipides
- 75.9 g
- Graisses saturées
- 25.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1457.6 mg
Recettes alternatives
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Green Smoothie
10min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Eggs
20min
Vegetable Soup
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min