
Appareils et accessoires
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Préparation 30min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
water18 oz
-
salt divided, plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)21 oz
-
unsalted butter plus extra to grease½ oz
-
lemon preferably organic1
-
fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)4
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots halved3 ½ oz
-
button mushrooms sliced10 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
cream2 oz
-
spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)7 oz
-
ground nutmeg2 pinches
Infos nut. par 1 portion
Calories
1243.3 kcal /
5201.9 kJ
Protides
99.2 g
Lipides
75.9 g
Glucides
35.6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
25.3 g
Sodium
1457.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis