
Appareils et accessoires
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Préparation 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
skinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (optionnel)1 pinch
-
lemon juice (optionnel)½ oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
394.5 kcal /
1650.5 kJ
Protides
21.1 g
Lipides
13.5 g
Glucides
41.1 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
2.4 g
Sodium
846.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis