
Appareils et accessoires
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Préparation 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
364 kcal /
1521 kJ
Protides
34.7 g
Lipides
21.6 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Welcome Collection
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande