Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
TM31 TM5 TM6

Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables

4.6 (20 évaluations )

Ingrédients

  • 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
  • 100 g onions, cut in bite-size pieces
  • 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
  • 1 garlic clove
  • 1 anchovy, tinned
  • 20 g fresh basil leaves
  • 30 g fresh parsley
  • 50 g olive oil
  • 200 g cherry tomatoes
  • 1 pinch fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
  • 600 g water
  • olive oil, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1521 kJ / 364 kcal
Protides
34.7 g
Glucides
7.7 g
Lipides
21.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives