Versions compatibles
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
ou frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min