Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
TM6 TM5

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.6 (79 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 60 g shallots, halved
  • 15 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 1000 g boiling water
  • 220 g dried Puy lentils, rinsed
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
  • 1 lemon, thinly sliced
  • 16 baby plum tomatoes, halved
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2085 kJ / 499 kcal
Protides
40 g
Glucides
28 g
Lipides
23 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
580 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives