Fish with Mixed Pepper Couscous
TM6 TM5

Fish with Mixed Pepper Couscous

3.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
    ou 4 red mullets, gutted, cleaned (approx. 700-800 g) (see tip)
  • 1 tsp harissa sauce (see tip)
  • 2 tsp ras el hanout (see tip)
  • 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 2 ½ Tbsp olive oil
  • 200 g red peppers quartered
  • 250 g yellow peppers quartered
  • 200 g green peppers quartered
  • 250 g couscous
  • 290 g water
  • 1 pinch ground black pepper
  • 250 g liquid fish stock
  • 200 g red peppers cut in large pieces
  • ¼ tsp brown sugar
  • 4 Tbsp fresh coriander leaves chopped
    ou 4 Tbsp fresh parsley leaves chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
492 kcal / 2054 kJ
Protides
43 g
Lipides
10 g
Glucides
57 g
Fibre
13 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives