Versions compatibles
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 36.3 g
- Lipides
- 47.5 g
- Graisses saturées
- 20.9 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodium
- 340.5 mg
Recettes alternatives
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Green goddess pizza
1h 30min
Pea and garden mint fritters
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Mixed mushroom burgers
50min
Vegan moussaka
1h 50 min